Idilično okruženje i sadržaji koje Istra pruža već su odavno poznati mamac modernom turistu, putniku željnom nepoznatog, autentičnog i autohtonog. Blagodati pitoresknog podneblja prepoznao je istraživač koji putuje da bi doživio, okusio, spoznao ljepotu destinacije, običaje ljudi. I u tom suvremeno ubrzanom svijetu tek detalji čine smještajni kapacitet drugačijim. Jer potrebe turista neprestano se mijenjaju.

Kako oduševiti goste? Jednostavno. Histris zna kako

Putnik je sve zahtjevniji, traži jedinstvenost, nešto drugačije. Više ga ne zadovoljava samo udobnost, već i kvaliteta, usluga i prije svega iskustvo. Uklopiti se u lokalnu zajednicu želi svaki moderni putnik; on postaje osjetljiv za lokalno. Tako se kultura i povijest izravno uvode u stvari, u kamen, bore na licima ljudi, u okus vina i ulja, u prizor valova. I to je ono što domaćina čini drugačijim, dobrim, najboljim interpretatorom baštine i kreatorom doživotnih sjećanja.

Ponuda autohtone dobrodošlice

Slasni poklon-paketi

No, put do vrha obično je put sačinjen od više sati putovanja, nesnosnih vrućina, kilometarskih kolona, umornog dolaska na cilj. Sam susret s novim ostavlja trajne emocije pa ne kaže se uzalud da ljubav ide kroz želudac, a ponudom autohtone dobrodošlice domaćin je već na samom početku osvijetlio put do uspjeha. To i jest svrha njegova djelovanja: poziv na reakciju i priziv fantazije.

Odličan provod uz bazen

Sve je to Histris, istarski proizvođač tradicionalnih suhomesnatih proizvoda iz Sv. Petra u Šumi, utjelovio u obliku turističkog poklon-paketa. Jer pravljenje kobasica nije običan zanat, nego i posebno umijeće. Kobasica nije samo prehrambeni artikl. Ona nas podsjeća na tradiciju, prošlost, običaje, rad i blagostanje, obitelj. I još kad okupi obitelj za stolom dobrodošlice – doživljaj je potpun!

Poklon s dušom
Doživljaj Istre ide kroz želudac

A u tom paketu svi su okusi Istre: Histris suhomesnate delicije, vino, sir i ekstra djevičansko maslinovo ulje Torač proizvedeno na istarskoj crljenici Poreča gdje kraljicu Mediterana, maslinu, miluje povjetarac okupan rosom morske soli. I baš je ta sol neizostavna namirnica u proizvodnji istarskih suhomesnatih delicija, a zrak presudan u davanju pečata autohtonog okusa. Sve su to čari zanata starih Istrana danas primjenjivanih u supetarskom pogonu Histrisa u kojem sva sirovina nosi oznaku Meso hrvatskih farmi. I svaki je poklon poseban, jedinstven, personaliziran porukom dobrodošlice.

Neka godišnji započne

Domaćin 21. stoljeća

Histris svojim poklon-paketom nudi odgovor na pitanje kako biti domaćin 21. stoljeća. Jedinstvena dobrodošlica, ljubazan domaćin, zadovoljan gost, dobra recenzija, osmijeh na licu. Ima li od ove ljepše slike Istre? Jer kao što pisac Predrag Matvejević u svom brevijaru kaže: „Mediteran je na početku i kraju plovidbe isti. Mi nismo. Za trajnu transformaciju, oslonite se na Histrisovu dobrodošlicu tradicionalnih suhomesnatih proizvoda!

Istarski doživljaj
Gastronomski doživljaj

Poklonite svom gostu gastronomski doživljaj Istre Histrisovim suhomesnatim delicijama. Poklon-paketi direktno iz Histrisovog pogona stižu besplatnom dostavom na vaš kućni prag u Istri i na području grada Rijeke u kontroliranim uvjetima transporta.

Više na: https://www.histris.hr/web-trgovina/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.